Vi arbetar aktivt med att förhindra smittspridningen av Covid-19 Läs mer här.

Kvarnåsen

Välkommen till Kvarnåsen, ett trivsamt boende som vänder sig till dig med en demenssjukdom och/eller omfattande omvårdnadsbehov. Vi har även en psykogeriatrisk inriktning på en av våra enheter. Verksamheten ligger i centrala Årjäng med promenadavstånd till kommunikationsförbindelser, affärer, caféer, och övriga serviceinrättningar.

Kvarnåsen erbjuder 93 lägenheter fördelade på nio enheter. Varje enhet har kök, matsal/vardagsrum och möjlighet till utevistelse. I våra gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. I Pelarsalen finns en mötesplats där våra aktivitetsansvariga anordnar aktiviteter utifrån önskemål. Här firar vi födelsedagar, traditioner och anordnar olika festligheter – allt för att de äldre ska uppleva Gott liv – varje dag! Måltiderna tillagas av kockarna i kommunens restaurangkök som ligger i entréplanet.

Norlandia är på uppdrag av Årjängs kommun ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av två verksamhetschefer arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehabpersonal med vård och omsorg till våra boende.