Vi arbetar aktivt med att förhindra smittspridningen av Covid-19 Läs mer här.

Solgården

Välkommen till Solgården, ett trivsamt boende som vänder sig till dig med en demenssjukdom och/eller omfattande omvårdnadsbehov. Solgården äldreboende i Årjängs Kommun är omgärdat av grönskande områden och är promenadvänligt beläget. Du har nära till Töcksfors centrum med affärer, bank och restauranger. Kanalen som sakta rinner genom samhället har en närliggande sluss och sommartid kan man se båtarna passera. 

Solgården erbjuder 44 lägenheter fördelade på fem enheter. Varje enhet har gemensamhetsutrymme i form av dagrum och stor balkong. På entréplan finns vardagsrummet som vi använder för aktiviteter och gemenskap. Våra fester och tillställningar arrangeras i stora matsalen som har en stor härlig uteplats. I källaren finns spa-rummet Delfinen med badkar. Måltiderna tillagas av kockarna i kommunens restaurangkök som ligger i entréplanet.

Norlandia är på uppdrag av Årjängs kommun ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, och rehabpersonal med vård och omsorg till våra boende.